Velünk csak nyerhet!Teljeskörű nyomdai szolgáltatás

AnyagleadásInformációk és paraméterek

Elakadt? Kérdése van?Hasznos tudnivalók, tanácsok

ReferenciákEddig elkészült legjobb munkáink

Szolgáltatások

A nyomdai termékek (prospektusok, szórólapok, meghívók, névjegyek, katalógusok, könyvek, leporelló stb.) előállításának összes munkafázisához szükséges eszközzel, kapacitással rendelkezünk.

Természetesen kötészeti oldalról is adott a megfelelő géppark (fóliázó, összehordó, ragasztókötő és háromkéses vágógép), így nyomdánkban könyvgyártás tekintetében kiemelkedő tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Az utóbbi időszakban egy új profillal, a szélesformátumú nyomtatással is bővült szolgáltatásaink köre. A nagyméretű (akár több méteres) plakátok, poszterek, dekorfóliák mellett természetesen elérhetővé váltak az egyéb vizuáltechnikai eszközök, mint a molinó, roll-up, pop-up, banner. Az igazi különlegesség persze a táblanyomtató gép, amellyel bármilyen sík felületre képesek vagyunk nyomtatni, legyen az műanyag, fa, fém, plexi, kő, csempe, vagy akár üveg. Ráadásul a színes nyomatot fedőfehér színnel is ki lehet egészíteni, így igazán különleges hatások érhetőek el. Ezeket a technológiákat egészíti ki a digitális formakivágó gép, mellyel szinte bármilyen nyomdaipari alapanyag egyedi formájúra szabható.

Síkágyas digitális formavágás

A Zünd G3 L-3200 síkágyas digitális vágógép moduláris felépítésével, sebességével és széleskörű alkalmazhatóságával új távlatok nyílnak a kis példányszámú, nagy pontosságot igénylő, egyedi formájú digitális nyomatok terén.

Egyedi forma digitális kontúrvágással

Exkluzív kivitelű termékek

A Xerox Colour 1000i digitális berendezéseinkkel akár nagyobb volumenű, a speciális nyomtatási igényeknek is megfelelő, ofszet minőséget biztosítunk ügyfeleinknek. A kiegészítő ezüst szín szolid eleganciájával pedig garancia a sikerre.

Ragyogó színek, egyedi megoldások

Táblanyomtatás

Az Océ Arizona 318 GL valódi síkágyas nyomtató, a tekercses hordozó opcióval és a fehér tinta támogatásával páratlan képminőséget és sokoldalú felhasználhatóságot biztosít mind a rugalmas, mind a merev hordozók esetében.

Keressen minket bizalommal!