Velünk csak nyerhet!Teljeskörű nyomdai szolgáltatás

AnyagleadásInformációk és paraméterek

ReferenciákEddig elkészült legjobb munkáink

Referenciák

A Spori Print Vincze Nyomda 1994-ben vált a Suzuki autógyár beszállítójává, s mára stabil, elismert, elsőszintű beszállítói vagyunk a japán autóipari cégnek. Tevékenységünk elismeréseként 2004-ben, 2007-ben, majd 2018-ban újból elnyertük a Magyar Suzuki Zrt-től „Az év beszállítója” címet.

Az ofszet- és digitális gépsorok gyártókapacitása lehetővé teszi, hogy az Esztergomban gyártott járművekbe kerülő különféle nyelvű kezelési útmutatókat és szervizfüzeteket, mennyiségtől függetlenül, „just in time” rendszerben – vagyis a raktározási fázis kihagyásával – tudjuk biztosítani az autógyár számára.

További vevőink a térségében letelepedett hazai és multinacionális vállalkozások, így a Kirchhoff Hungária Kft., TE Connectivity, Neuzer Kft., valamint az Innomed Medical Zrt.

A cégünk végzi az Esztergomi Önkormányzat és intézményei által megrendelt nyomdai munkákat is, illetve további környékbeli önkormányzatok rendszeres partnerei vagyunk.

Síkágyas digitális formavágás

A Zünd G3 L-3200 síkágyas digitális vágógép moduláris felépítésével, sebességével és széleskörű alkalmazhatóságával új távlatok nyílnak a kis példányszámú, nagy pontosságot igénylő, egyedi formájú digitális nyomatok terén.

Egyedi forma digitális kontúrvágással

Exkluzív kivitelű termékek

A Xerox Colour 1000i digitális berendezéseinkkel akár nagyobb volumenű, a speciális nyomtatási igényeknek is megfelelő, ofszet minőséget biztosítunk ügyfeleinknek. A kiegészítő ezüst szín szolid eleganciájával pedig garancia a sikerre.

Ragyogó színek, egyedi megoldások

Táblanyomtatás

Az Océ Arizona 318 GL valódi síkágyas nyomtató, a tekercses hordozó opcióval és a fehér tinta támogatásával páratlan képminőséget és sokoldalú felhasználhatóságot biztosít mind a rugalmas, mind a merev hordozók esetében.

Keressen minket bizalommal!