Velünk csak nyerhet!Teljeskörű nyomdai szolgáltatás

AnyagleadásInformációk és paraméterek

Elakadt? Kérdése van?Hasznos tudnivalók, tanácsok

ReferenciákEddig elkészült legjobb munkáink

Általános anyagleadási segédlet

Tisztelt Partnerünk!

Rövid tájékoztatónk azt a célt szolgálja, hogy az alábbiakban megadott információk, paraméterek segítségükre legyenek a hatékony és zökkenőmentes együttműködésben. Az ezeken túlmenően felmerülő kérdésekben pedig készéggel állunk rendelkezésükre.

Technikai paraméterek:

Fájlformátum: Nyomdai minőségű kompozit PDF, PDF/X

Képek: CMYK, 300 dpi, lehetőleg tömörítés nélküli jpg, tiff vagy png. Amennyiben a kép valamilyen szöveges elemet is tartalmaz, akkor a szükséges felbontás 600 dpi.

Fontok: Az állományban lévő összes font legyen beágyazott vagy legörbézett.

Szöveg: A tartalmi és nyelvtani hibákért, korrektúrázás, jóváhagyás után nem áll módunkban felelősséget vállalni.

Színek: Kérjük, csak a ténylegesen nyomásra kerülő színek legyenek az anyagban. Direkt színek alkalmazásakor kizárólag csakis a megfelelő elemek legyenek direkt színben megadva (amelyek a megrendelésben is direktszínként szerepelnek.) A felesleges direktszíneket kérjük minden esetben CMYK színrendszerbe átalakítani. Speciális színeknél (formalakk, fehér, ezüst) vagy stancforma, digitális kontúrvágás esetén, kérjük ezeket a rétegeket direkt színként megadni.

Méretek: A megrendelésben maghatározott méret szerint kérjük a leadott állományok méretezését. Kifutó esetén +3-3 mm-es ráhagyást kérünk.
Oldalak: Az oldalakat vágójelekkel, szükség esetén hajtás-, bígelés-, perforálásjelekkel, oldalközépre igazítva kérjük leadni. Egyéb jelek (pl. passzer vagy színskála) nem szükségesek. Több oldalas anyagok, prospektusok, könyvek leadásakor a belíveket és a borítót külön fájlban kérjük. A borító oldalait (B4-B1 külső oldal, B2-B3 belső oldal) oldalpárban, a belíveket oldalanként, nem oldalpárban, egyetlen fájlban kérjük. Ha a kiadvány üres oldalt tartalmaz, az a leadott állományban is a megfelelő helyen szerepeljen. Ragasztókötés esetén a gerinc és az esetleges nyitó bígelés méretét a borító oldalpár méretébe bele kell számolni. Irkafűzés esetén az oldalak számának 4-gyel oszthatónak kell lennie.

Anyag átadása: A nyomdakész anyag leadása történhet e-mailben vagy fájlküldő szolgáltatáson keresztül (pl. WeTransfer, Mammutmail).

Mellékletek: Segítségünkre lehet, ha forgatókönyvet, nyomatmintát, strukturális tervet kapunk az ellenőrzés miatt. Hajtott munkához minden esetben hajtásmintát kérünk.

Ellenőrzés: A beérkező anyagokat feldolgozás előtt minden esetben PitStop Professional ellenőrző szoftverrel átvizsgáljuk, probléma esetén értesítést küldünk.

Síkágyas digitális formavágás

A Zünd G3 L-3200 síkágyas digitális vágógép moduláris felépítésével, sebességével és széleskörű alkalmazhatóságával új távlatok nyílnak a kis példányszámú, nagy pontosságot igénylő, egyedi formájú digitális nyomatok terén.

Egyedi forma digitális kontúrvágással

Exkluzív kivitelű termékek

A Xerox Colour 1000i digitális berendezéseinkkel akár nagyobb volumenű, a speciális nyomtatási igényeknek is megfelelő, ofszet minőséget biztosítunk ügyfeleinknek. A kiegészítő ezüst szín szolid eleganciájával pedig garancia a sikerre.

Ragyogó színek, egyedi megoldások

Táblanyomtatás

Az Océ Arizona 318 GL valódi síkágyas nyomtató, a tekercses hordozó opcióval és a fehér tinta támogatásával páratlan képminőséget és sokoldalú felhasználhatóságot biztosít mind a rugalmas, mind a merev hordozók esetében.

Keressen minket bizalommal!