Velünk csak nyerhet!Teljeskörű nyomdai szolgáltatás

AnyagleadásInformációk és paraméterek

ReferenciákEddig elkészült legjobb munkáink

Bemutatkozás

A Spori Print Vincze Nyomda több mint harminc éve működik, és mára Esztergom térségének legjelentősebb nyomdaipari vállalkozásává nőtte ki magát.

A rendszerváltás után hagyományos íves ofszet nyomdaként indultunk, majd hamarosan önálló kötészeti részleggel és CTP levilágító stúdióval bővültünk. Az ezredforduló után elsők között nyitottunk a digitális nyomtatás felé.

Mára 10 digitális nyomdagéppel rendelkezünk, ezzel országos viszonylatban is a nagyobb digitális nyomdák közé tartozunk.

Síkágyas digitális formavágás

A Zünd G3 L-3200 síkágyas digitális vágógép moduláris felépítésével, sebességével és széleskörű alkalmazhatóságával új távlatok nyílnak a kis példányszámú, nagy pontosságot igénylő, egyedi formájú digitális nyomatok terén.

Egyedi forma digitális kontúrvágással

Exkluzív kivitelű termékek

A Xerox Colour 1000i digitális berendezéseinkkel akár nagyobb volumenű, a speciális nyomtatási igényeknek is megfelelő, ofszet minőséget biztosítunk ügyfeleinknek. A kiegészítő ezüst szín szolid eleganciájával pedig garancia a sikerre.

Ragyogó színek, egyedi megoldások

Táblanyomtatás

Az Océ Arizona 318 GL valódi síkágyas nyomtató, a tekercses hordozó opcióval és a fehér tinta támogatásával páratlan képminőséget és sokoldalú felhasználhatóságot biztosít mind a rugalmas, mind a merev hordozók esetében.

Keressen minket bizalommal!