Velünk csak nyerhet!Teljeskörű nyomdai szolgáltatás

AnyagleadásInformációk és paraméterek

ReferenciákEddig elkészült legjobb munkáink

Minőségi- és környezeti politika

 • Partnereink felénk támasztott követelményeinek szeretnénk minél jobban megfelelni a nyomdaipari termékek gyártása területén.Ennek érdekében tűztük ki célul, hogy EU konform minőségi és környezetközpontú irányítási rendszer szerint dolgozunk.
 • Üzletpolitikánkat a megbízható minőség, a mértéktartó árak és a pontos, rugalmas gyors kereskedés jellemzi.
 • Vevőinkkel és beszállító partnereinkkel egyaránt – a minőségügyi és környezetvédelmi szempontok figyelembevételével – jó kapcsolatok kialakítására törekszünk, partnereinket – kérésükre – tájékoztatjuk környezetvédelmi helyzetünkről.
 • Társaságunk elkötelezett a vevőink igényeinek maximális kielégítésében. Ennek során figyelembe vesszük jövőbeni érdekeiket és folyamatos fejlesztéssel törekszünk elvárásaik gazdaságos megoldására.
 • Fontos számunkra a természeti erőforrásokkal való ésszerű gazdálkodás.
 • Azonosítjuk, nyilvántartjuk és értékeljük a működésünkkel járó potenciális veszélyeket, környezeti hatásokat, és azokat igyekszünk tervszerűen csökkenteni vagy megszűntetni.
 • Alkalmazottainkkal és szervezetünk megbízásából dolgozókkal, megismertetjük tevékenységünk környezeti hatásait, valamint környezetvédelmi tudatosságukat folyamatosan fejlesztjük.
 • A tevékenységünk során figyelünk a környezetszennyezés megelőzésére és a keletkező veszélyes és egyéb hulladékot elkülönítve gyűjtjük, tároljuk, és gondoskodunk, azok elszállít(tat)ásáról.
 • Gondoskodunk munkaterületünk tiszta, rendezett állapotáról, a megfelelő munkakörülmények kialakításáról, valamint a megfelelő minőségű munkavégzéshez szükséges eszközpark fejlesztéséről.
 • Folyamatosan figyelemmel kísérjük és betartjuk a tevékenységünkre vonatkozó jogszabályokat és előírásokat.
 • A Spori Print Vincze Kft. céljai elérésének és fenntartásának záloga minden dolgozó minőségügyi és környezetközpontú gondolkodása, a hatékonyság növelése, valamint egymás munkájának kölcsönös megbecsülése.

A fenti célok folyamatos teljesítésére társaságunk integrált irányítási rendszert vezet be és működtet az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszerszabvány, illetve a környezetközpontú irányítási rendszerekre vonatkozó MSZ EN ISO 14001:2015 szabvány alapján, illetve alkalmazza a folyamatos javítás eszközeit.

Síkágyas digitális formavágás

A Zünd G3 L-3200 síkágyas digitális vágógép moduláris felépítésével, sebességével és széleskörű alkalmazhatóságával új távlatok nyílnak a kis példányszámú, nagy pontosságot igénylő, egyedi formájú digitális nyomatok terén.

Egyedi forma digitális kontúrvágással

Exkluzív kivitelű termékek

A Xerox Colour 1000i digitális berendezéseinkkel akár nagyobb volumenű, a speciális nyomtatási igényeknek is megfelelő, ofszet minőséget biztosítunk ügyfeleinknek. A kiegészítő ezüst szín szolid eleganciájával pedig garancia a sikerre.

Ragyogó színek, egyedi megoldások

Táblanyomtatás

Az Océ Arizona 318 GL valódi síkágyas nyomtató, a tekercses hordozó opcióval és a fehér tinta támogatásával páratlan képminőséget és sokoldalú felhasználhatóságot biztosít mind a rugalmas, mind a merev hordozók esetében.

Keressen minket bizalommal!