Velünk csak nyerhet!Teljeskörű nyomdai szolgáltatás

AnyagleadásInformációk és paraméterek

Elakadt? Kérdése van?Hasznos tudnivalók, tanácsok

ReferenciákEddig elkészült legjobb munkáink

Komplex fejlesztés

A kedvezményezett neve: Spori Print Vincze Kft.
A projekt címe: Autóipari beszállítónál komplex fejlesztés az integrátor igényeihez igazodás érdekében
A szerződött támogatás összege: 69 628 300 Ft
A támogatás mértéke: 50%
A projekt befejezési dátuma (tényleges): 2019.05.31
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-16-2017-00285

A projekt tartalmának bemutatása:
A Xerox Nuvera 314EA fekete-fehér nyomógéppel percenként 314 A4-es méretű nyomat készíthető. A Xerox Color Press 1000i nyomógéppel percenként 100 db A4-es nyomat készíthető. A Polar N92-es vágógép munkaterülete max. 92x92 cm-es papírok behelyezését teszi lehetővé. A behelyezhető papírköteg vastagság felső határa 13 cm. A programozhatóság egyszerű kezelhetőséget tesz lehetővé. A Horizon BQ-470EVA ragasztó-könyvkötőgép által összeállítható könyv méretek: egyik oldal: 145-320 mm, másik oldal: 105-310 mm, vastagság: 1-65mm. A könyvkötés műveletét a berendezés automatikus üzemben végzi. Tekercsnyomtató: Az olcsóbb reklámhordozók (pl: beltéri dekorációk, molinók, poszterek, digitális tapéta, Roll-Up) gazdaságos gyártása válik lehetővé. Napelemes rendszer: energiaköltség csökkenést eredményez. Vállalatirányítási rendszer bevezetése: hatékonyságnövelés, minőségjavulás.


Hatékonyság növelése digitális technológiával

A kedvezményezett neve: Spori Print Vincze Kft.
A projekt címe: Autóipari beszállító és kreatív ipari tevékenység hatékonyságának növelése digitális technológiai berendezés adaptációjával
A szerződött támogatás összege: 14 999 999 Ft
A támogatás mértéke: 44,39%
A projekt befejezési dátuma (tényleges): 2018.03.08
A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-00438

A projekt tartalmának bemutatása:
A Zünd G3 L3200 típusú síkágyas, digitális vágógép üzembe helyezésével a nagyméretű termékek mindkét technológiai lépéséhez (nyomtatás, vágás) korszerű gyártóeszközzel rendelkezik a vállalkozás. A vágószerszámok sokfélesége – univerzális modul vágószerszámok, bígelő szerszámok, marófej -különböző anyagok vágását teszik lehetővé, ami a gép sokoldalú használhatóságát eredményezi.
Főbb műszaki adatok:
A berendezés munkaterülete: 1800x3200 mm
A vágható anyagvastagság: max. 50 mm


Autóipari beszállítónál a digitális nyomtatás kapacitásbővítése

Projekt befejezés dátuma: 2016.05.12
Projekt támogatás mértéke: 50%
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-15-2015-00851

A fejlesztés célja:
1. A nyomdai kapacitás bővítése digitális nyomtatással, címkegyártás, a Magyar Suzuki ZRt. részére gyártott könyvek egy részének digitális technikával történő nyomtatása
2. Minőség-ellenőrzés erősítése az Magyar Suzuki Zrt. kezelési útmutatóinál
3. Új vevői igények kielégítése
A fejlesztés tartalma:
Négy nyomdaipari gép beszerzése
(Xerox Nuvera 314 EA, Xerox Versant 80, OCÉ Arizona 318 GL, Foliant Mercury 530 SF)
A fejlesztés eredményei:
A Spori Print Vincze Kft-nek a Xerox Nuvera 314 EA fekete-fehér nyomatot készítő, digitális nyomdagéppel lehetősége nyílik a Suzuki kezelési útmutatóinak egy részének előállítására. A berendezés teljesítménye több mint kétszerese az eddig használt fekete-fehér gépekhez képest.
A Versant 80 nyomógéppel színes nyomatok készíthetők. Teljesítménye percenként 80 oldal. Előnye, hogy a borítéknyomtatásra is képes. Jó megoldás a kisebb példányszámú szórólapok, plakátok, borítékok, céges anyagok készítéséhez.
Új technológiaként kerül bevezetésre az OCÉ Arizona 318 GL táblanyomógép. Nyomtatási területe 1250x2500 mm. A műszaki adottságai alapján széleskörűen használható, különböző anyagokra (üveg, fém, fa, papír, műanyag, stb.) lehet nyomtatni, melyek vastagsága maximum 40 mm lehet. Hibrid kialakítása miatt tekercses anyagból is tud dolgozni. Az UV festéknek köszönhetően a nyomat kültérre is kihelyezhető.
A fóliázó géppel 20-45 mikrométeres vastagságú nylon vagy PET fóliát lehet a papírfelületre kasírozni. A hengerek pneumatikusan szabályozása és a fejlett, digitális vezérlés kiváló minőségű fólia bevonatot eredményeznek.
A vonalkód ellenőrző rendszer feladata, hogy az összetartozó belív és borító találkozzon a könyvkötés műveleténél. A berendezés egy-egy kamerával figyeli a belíven ill. a borítón lévő egyedi QR kódokat. Amennyiben a két kód nem egyezik meg, a vezérlőszoftvere dönt a folyamat leállításáról. Mivel egyre több típushoz és egyre bővülő nyelvi mutációkkal készülnek a könyvek, ezért jelentős szerepe lesz a minőségbiztosításban, továbbá a statisztikák készítésében.


Beszállítói tevékenység kiszélesítéséhez új gyártóterület létrehozása és eszközbeszerzés

A fejlesztés két önálló rövid távú célja:
1. A nyomdai kapacitás bővítése digitális nyomtatással, címkegyártás,
2. Profilbővítés: jármű villamossági, elektronikai készülékek gyártása, szerelése, közúti jármű, járműmotorok alkatrészeinek gyártása.
A fejlesztés hosszú távú célja
A digitális nyomtatás fejlesztésének aktualitását indokolja, hogy a nyomdai technológia egyre jobban eltolódik a digitális nyomtatás felé. A hagyományos nyomtatási eljárások még a következő években is meghatározók maradnak, de a piaci előrejelzések szerint a digitális nyomtatással készített nyomdatermékek részarányának dinamikus növekedésére lehet számítani. Előrejelzés szerint 2014-ben a digitális nyomtatás lesz a legnagyobb szegmens.

A nyomdaipari technológia fejlesztésében egyre fontosabbá válik a környezetvédelem. A hagyományos nyomtatási eljárások területén jól ismertek az ezzel kapcsolatos törekvések: Pl. nedvesítő-folyadék alkoholtartalmának csökkentése illetve teljes kiiktatása. A digitális technológiák ehhez képest a vegyszermentes nyomtatást biztosítják.

A Spori Print Vincze Kft tizenhetedik éve beszállítója a Magyar Suzuki Zrt-nek és ezen idő alatt további 2 céghez is sikerült beszállítói pozíciót elnyerni nyomdaipari anyagok beszállításával. A több mint másfél évtizedes beszállítói tevékenység alatt a cég megfelelt a magas szintű elvárásoknak és a tevékenységét képes volt az elvárt ISO 9001 és az ISO 14001 irányítási rendszereknek megfelelően végezni. Ezekre a készségekre építve döntöttek a tulajdonosok a beszállítói tevékenység kibővítésére, a szerelt egységek beszállításának elindítására. A tervezett profilbővítés külső feltételének tekintendő a cég ipari parki elhelyezkedése. Az Esztergomi Ipari Parkban több olyan vállalkozás működik, melyek igénylik a tervezett jellegű beszállítói tevékenységet, a JIT beszállítást.
A fejlesztés tartalma
új telephely létesítése, egy 1000 m2 alapterületű gyártócsarnok felépítése és egy XEROX DocuColor 1000 típusú digitális nyomdagép beszerzése.Síkágyas digitális formavágás

A Zünd G3 L-3200 síkágyas digitális vágógép moduláris felépítésével, sebességével és széleskörű alkalmazhatóságával új távlatok nyílnak a kis példányszámú, nagy pontosságot igénylő, egyedi formájú digitális nyomatok terén.

Egyedi forma digitális kontúrvágással

Exkluzív kivitelű termékek

A Xerox Colour 1000i digitális berendezéseinkkel akár nagyobb volumenű, a speciális nyomtatási igényeknek is megfelelő, ofszet minőséget biztosítunk ügyfeleinknek. A kiegészítő ezüst szín szolid eleganciájával pedig garancia a sikerre.

Ragyogó színek, egyedi megoldások

Táblanyomtatás

Az Océ Arizona 318 GL valódi síkágyas nyomtató, a tekercses hordozó opcióval és a fehér tinta támogatásával páratlan képminőséget és sokoldalú felhasználhatóságot biztosít mind a rugalmas, mind a merev hordozók esetében.

Keressen minket bizalommal!