CéginformációkTekintse meg tevékenységünket

Tudjon meg többet cégünkről

AnyagleadásKüldje el nyomdai anyagát

Tovább az anyagleadási segédletünkre

Nyomdai segédHasznos tudnivalók, tanácsok

Hasznos tudnivalók, tanácsok

ReferenciánkSzemezgetés eddigi munkáinkból

Szemezgetés eddigi munkáinkból

Referenciák

A Spori Print nyomda beszállítói tevékenysége elismeréseként 2004-ben, majd 2007-ben újból elnyerte a Magyar Suzuki ZRt-től az "Év Beszállítója" címet.
A cég emellett az esztergomi Ipari Parkba települt több cégnek is dolgozik: ilyen többek között a szintén elsőszintű Suzuki beszállító Diamond Hungary Kft-nek, a TE Connectivity-nek, vagy az Innomed Medical ZRt-nek.
A nyomda végzi az Esztergomi Önkormányzat által megrendelt nyomdai munkákat is, ill. további környékbeli önkormányzatok rendszeres partnere is a Spori Print nyomda.

Anyagleadási segédlet

Rövid tájékoztatónk azt a célt szolgálja, hogy az alábbiakban megadott információk, paraméterek segítségükre legyenek a hatékony és zökkenőmentes együttműködésben.

Nyomtatásra szánt anyag elküldése

Tudja mit jelent a kilövés?

A nyomdai kisokosunk azt a célt szolgálja, hogy a felmerülő kérdéseket tisztázza. Segít eligazodni a nyomdaipari kifejezések szakzsargonjában.

Tudja meg nyomdai kisokosunkból

Ajánlat- és információkérés

Kérjen ajánlatot vagy információt amennyiben szükségesnek találja a zökkenőmentes együttműködésünkhöz. Kollégáink kézséggel állnak rendelkezésére bármilyen probléma vagy kérdés esetén.

Kérjen ajánlatot, vagy információt