CéginformációkTekintse meg tevékenységünket

Tudjon meg többet cégünkről

AnyagleadásKüldje el nyomdai anyagát

Tovább az anyagleadási segédletünkre

Nyomdai segédHasznos tudnivalók, tanácsok

Hasznos tudnivalók, tanácsok

ReferenciánkSzemezgetés eddigi munkáinkból

Szemezgetés eddigi munkáinkból

Cégbemutató

A vállalkozás profilja nyomdai termékek gyártása és a nyomdai szolgáltatás nyújtása a grafikai tervezéstől a kész nyomtatásig, mely döntően beszállítói tevékenységhez kötődik. A tevékenységhez összes munkafázisához szükséges eszközzel, kapacitással rendelkezik, így nyomdai előkészítés és arculattervezéssel, ofszet nyomtatással-színes és fekete-fehér, digitális nyomtatással, a kötészet technológiáival, a termékek készre vágásával, fóliázással, stancolással, szitázással, UV lakkozással.

A vállalkozás legjelentősebb vevője a Magyar Suzuki Zrt, 1994-ben vált az autógyár beszállítójává. Azóta a gépkocsik tartozékát jelentő tájékoztató könyveket szállítja a gyártott gépkocsik számával megegyező számban. Mára stabil elismert elsőszintű beszállítója a japán autóipari cégnek. Beszállítói tevékenységnek elismerésére a Magyar Suzuki 2004. és 2007. években az "Év beszállítója" elismerésben részesítette.
Az MS Zrt-től 200 m-re lévő telephelyről JIT módszerrel szállít. A kiszolgálási szisztémához a cég kialakította az autógyár által elvárt készletezési rendszerét, innen közvetlenül a gyártósorra kerülnek a könyvek.

További vevők szintén a környékbeli hazai és multinacionális vállalkozások, így a TE Connectivity (Tyco Elektronics), Diamond Electric Kft, Neuzer Kft, Sanyo Hungária Kft. Dorog, Innomed Medical Zrt, Laboratoire Bioderma Hungary Kft, továbbá Esztergom Város Önkormányzata és intézményei.

Esztergomban csak a Spori Print Vincze Kft. rendelkezik ofszet nyomdával. Ezen kívül a megyén belül Komáromban és Tatabányán van ilyen kapacitás, a várostól 50 km-re. Konkurenciát a városban fénymásoló szintű digitális berendezésekkel rendelkező vállalkozások jelentenek.

Jelenleg a cég egy telephellyel rendelkezik, az Esztergomi Ipari Parkban a Schweidel J. u. 50. szám alatt . Az ingatlan területe 1543 m2, ezen a beépített terület 800 m2 ( az előírás szerint a beépíthetőség felső határa 50 %). Az épület kétszintes, így az összes használt alapterület 1200 m2. Ezen a telephelyen több évtizede folyik nyomdai tevékenység, az 1991-es privatizáció előtt egy nagyvállalat sokszorosító egysége működött itt. A Spori Print V Kft háromszor hajtott végre bővítést az ingatlanon, a szűkös hely miatt ezeken látszik a kényszerűség.

A telephelyen jelenleg foglalkoztatott létszám 27 fő.

Anyagleadási segédlet

Rövid tájékoztatónk azt a célt szolgálja, hogy az alábbiakban megadott információk, paraméterek segítségükre legyenek a hatékony és zökkenőmentes együttműködésben.

Nyomtatásra szánt anyag elküldése

Szolgáltatások

Prospektusok, szórólapok, meghívók, névjegyek, katalógusok, könyvnyomtatás, könyvkiadás, leporelló forgalmazás, digitális nyomtatás.

Tudjon meg többet szolgáltatásainkról

Ajánlat- és információkérés

Kérjen ajánlatot vagy információt amennyiben szükségesnek találja a zökkenőmentes együttműködésünkhöz. Kollégáink kézséggel állnak rendelkezésére bármilyen probléma vagy kérdés esetén.

Kérjen ajánlatot, vagy információt