CéginformációkTekintse meg tevékenységünket

Tudjon meg többet cégünkről

AnyagleadásKüldje el nyomdai anyagát

Tovább az anyagleadási segédletünkre

Nyomdai segédHasznos tudnivalók, tanácsok

Hasznos tudnivalók, tanácsok

ReferenciánkSzemezgetés eddigi munkáinkból

Szemezgetés eddigi munkáinkból

Alkalmazott technológiák, kapacitások

Alapvető technológia az ofszet nyomtatás B/1, A/2, B/3 méretekben. Az ofszet nyomtatás ún. sík nyomtatás, vagyis a nyomólemezek lézer technikai eljárással kerülnek elkészítésre, se kiemelkedés, se mélyedés nincs a lemez felületén. A nyomtatás a víz és a festék egyensúly alapján történik. A cég teljes körű nyomtatási szolgáltatást biztosít, a grafikai tervezéstől a kész nyomtatásig.

Nyomdai előkészítés és arculat tervezés keretében a grafikai tervezéstől a nyomólemezek CTP termolézeres előállításáig minden munkafázis biztosított. A levilágítás szoftvere biztosítja a színbontást, a nyomófelület oldalfelosztását (kilövést), valamint a színhelyesség ellenőrzésére vonatkozó színes minta (ún. proof) elkészítését. Levilágítás keretébe tartozik a film készítés, mely alapja a szitázási technológiának.

A nyomtatás 4 színes, 2 színes és 1 színes ofszet gépeken történik. A négy színes grafika nyomtatására rendelkezésre állnak vagy ofszet vagy digitális berendezések.

Az ofszet többszínes nyomtatást a színes minta, valamint a festék terhelés automatikus beállítása (CIP3) segíti. A nyomatok színhelyességének visszamérését ún. denzitométer biztosítja. A digitális nyomtatás kis példányszámú, illetve nevesített nyomatok előállítását szolgálja. A jelenlegi igények nagyobb termelékenységű, korszerűbb, gyorsabb digitális gép beszerzését teszi szükségessé. A könyvnyomtatás egy színben, két nyomóműves gépeken történik egy menetben az elő és hátoldal megnyomásával.

A kötészet több technológiát foglal magába, könyvkötés, vágás, riccelés, perforálás, bígelés, fóliázás, stancolás.

A könyv belívek többnyire hajtott ívből, modern, több állomásos hajtott ív- összehordó sorral készülnek. Ragasztókötést nagy termelékenységű melegragasztó berendezés biztosítja.
A termékek készrevágását programozható egyenes vágógéppel, a könyvek készrevágását három késes vágógéppel, a három oldalon egy lépésben történő eljárással végezzük.

A fóliázás automata fóliázógép segítségével történik, ez elsősorban a borítók védelmét szolgálja.

A stancolás egyedileg készített késformával a nyomatok kívánt alakúra vágását jelenti.

A bígelés, perforálás a papír hajtását, illetve tépését biztosítja.

Újonnan bevezetett technológia a szitázás, UV lakkozás. Több cég igénye volt műanyag alapú címkék gyártása, melyek védelmét a felvitt UV lakkozás biztosítja.
Külön technológia a kisebb példányszámú vagy nevesített nyomatok előállítására a digitális nyomtatás, melynek a növekvő vevői igények miatt fejlesztése szükséges.

Nyomtatás területén szükséges a kapacitás bővítése, elsősorban új, nagy termelékenységű digitális gép beállításával.

Anyagleadási segédlet

Rövid tájékoztatónk azt a célt szolgálja, hogy az alábbiakban megadott információk, paraméterek segítségükre legyenek a hatékony és zökkenőmentes együttműködésben.

Nyomtatásra szánt anyag elküldése

Szolgáltatások

Prospektusok, szórólapok, meghívók, névjegyek, katalógusok, könyvnyomtatás, könyvkiadás, leporelló forgalmazás, digitális nyomtatás.

Tudjon meg többet szolgáltatásainkról

Ajánlat- és információkérés

Kérjen ajánlatot vagy információt amennyiben szükségesnek találja a zökkenőmentes együttműködésünkhöz. Kollégáink kézséggel állnak rendelkezésére bármilyen probléma vagy kérdés esetén.

Kérjen ajánlatot, vagy információt