CéginformációkTekintse meg tevékenységünket

Tudjon meg többet cégünkről

AnyagleadásKüldje el nyomdai anyagát

Tovább az anyagleadási segédletünkre

Nyomdai segédHasznos tudnivalók, tanácsok

Hasznos tudnivalók, tanácsok

ReferenciánkSzemezgetés eddigi munkáinkból

Szemezgetés eddigi munkáinkból

Cégbemutató

A Spori Print Vincze Kft-nél fő profilunk a nyomdai termékek gyártása és nyomdai szolgáltatások nyújtása a grafikai tervezéstől a kész nyomtatásig, mely döntően beszállítói tevékenységhez kötődik. Az összes munkafázisához szükséges eszközzel, kapacitással rendelkezünk, így nyomdai előkészítéssel és arculattervezéssel, ofszet nyomtatással, digitális nyomtatással, a kötészet széleskörű technológiáival, a termékek készre vágásával, fóliázással, stancolással, szitázással, UV lakkozással.

Legjelentősebb vevőnk a Magyar Suzuki Zrt. 1994-ben váltunk az autógyár beszállítójává. Azóta a gépkocsik tartozékát jelentő kezelési útmutatókat és szervizfüzeteket JIT módszerrel szállítjuk a gyártott gépkocsik számával megegyező mennyiségben. Mára stabil elismert elsőszintű beszállítói vagyunk a japán autóipari cégnek. E tevékenységnek elismerésére a Magyar Suzuki a 2004. és a 2007. évek után 2018-ban is az "Az év beszállítója" elismerésben részesítette nyomdánkat.


További vevőink a szintén környékbeli hazai és multinacionális vállalkozások, így a TE Connectivity, Diamond Electric Kft, Neuzer Kft, Innomed Medical Zrt, továbbá Esztergom Város Önkormányzata és intézményei.

Esztergomban csak a Spori Print Vincze Kft-nél rendelkezünk ofszet nyomdai technológiával, ezen kívül a megyén belül Komáromban és Tatabányán van ilyen kapacitás, a várostól 50 km-re. Konkurenciát a városban fénymásoló szintű digitális berendezésekkel rendelkező vállalkozások jelentenek.

Anyagleadási segédlet

Rövid tájékoztatónk azt a célt szolgálja, hogy az alábbiakban megadott információk, paraméterek segítségükre legyenek a hatékony és zökkenőmentes együttműködésben.

Nyomtatásra szánt anyag elküldése

Szolgáltatások

Prospektusok, szórólapok, meghívók, névjegyek, katalógusok, könyvnyomtatás, könyvkiadás, leporelló forgalmazás, digitális nyomtatás.

Tudjon meg többet szolgáltatásainkról

Ajánlat- és információkérés

Kérjen ajánlatot vagy információt amennyiben szükségesnek találja a zökkenőmentes együttműködésünkhöz. Kollégáink kézséggel állnak rendelkezésére bármilyen probléma vagy kérdés esetén.

Kérjen ajánlatot, vagy információt